Overstappen van VvE Beheerder?

Wie is Timo

Overstappen van VvE Beheerder? Gratis overstap service van OPTIMO Beheer

Ik ben een VvE-beheerder die gelooft in een andere benadering. Open communicatie en betrokkenheid vormen de kern van mijn dienstverlening. Ik reageer snel en ben goed bereikbaar voor mijn klanten. Ook ben ik regelmatig op locatie aanwezig voor persoonlijk overleg met bewoners en bestuurders.

Waarom OPTIMO Beheer

Direct persoonlijk contact

Ik heb een proactieve aanpak waarbij persoonlijk contact centraal staat. Zo zorg ik dat het beheer soepel verloopt en vragen snel beantwoord worden.

Service van hoge kwaliteit

Ik begrijp dat elke VvE uniek is, daarom is mijn dienstverlening altijd op maat en afgestemd op jullie specifieke behoeften.

Gemakkelijk overstappen

Door een gestructureerd proces zorg ik dat de overstap gemakkelijk en effectief verloopt.

Hoe gaat het overstappen van VvE beheerder in zijn werk?

Na het invullen van het contact formulier neem ik altijd eerst vrijblijvend contact op om alles
door te spreken. Een overstap ziet er als volgt uit:

1. Eerste Contact (binnen 24 uur):

Na het invullen van het contactformulier kunnen jullie binnen 24 uur een e-mailbericht van mij verwachten. Als jullie een telefoonnummer hebben verstrekt, geef ik de voorkeur aan een telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek zal ik jullie behoeften bespreken en bekijken hoe ik jullie kan assisteren. Als beide partijen interesse hebben in samenwerking, zal ik de benodigde informatie verzamelen om een concrete offerte op te stellen.

2. Offerte (binnen 72 uur):

Binnen 72 uur na ons eerste contact ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte. Deze offerte bevat gedetailleerde informatie over de aangeboden diensten en de bijbehorende kosten. Indien gewenst, nodig ik jullie uit voor een persoonlijke kennismaking waarbij we de offerte samen kunnen doornemen en ik verdere toelichting kan geven.

3. Kennismaking:

Tijdens onze kennismaking bespreken we niet alleen de details van de offerte, maar kijken we ook hoe ik jullie het beste kan ondersteunen bij een mogelijke overstap.

4. Bijwonen Algemene Ledenvergadering (indien nodig):

In de meeste gevallen zal de beslissing om mij aan te stellen als nieuwe beheerder moeten worden besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de VvE. Indien nodig ben ik hierbij aanwezig, zodat ik ook eventuele vragen van de leden kan beantwoorden. Ook kan ik meedenken over de samenstelling van de ALV-agenda.

5. Start van het Beheer:

Na mijn benoeming als nieuwe beheerder zal ik afspraken maken met het bestuur, zoals hoe betalingen worden gedaan en hoe verzoeken voor reparaties worden afgehandeld. Een van mijn eerste taken omvat een evaluatie van de lopende administratie en indien nodig, het opschonen daarvan. Op deze manier creëren we een solide basis voor verder beheer.

Overstappen van VvE Beheerder

Hoe gaat he overstappen van VvE beheerder in zijn werk?

Na het invullen van het contact formulier neem ik altijd eerst vrijblijvend contact op om alles
door te spreken. Een overstap ziet er als volgt uit:

1. Eerste Contact (binnen 24 uur):

Na het invullen van het contactformulier kunnen jullie binnen 24 uur een e-mailbericht van mij verwachten. Als jullie een telefoonnummer hebben verstrekt, geef ik de voorkeur aan een telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek zal ik jullie behoeftes bespreken en bekijken hoe ik jullie kan assisteren. Als beide partijen interesse hebben in een samenwerking, zal ik de benodigde informatie verzamelen om een concrete offerte op te stellen.

2. Offerte (binnen 72 uur):

Binnen 72 uur na ons eerste contact ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte. Deze offerte bevat gedetailleerde informatie over de aangeboden diensten en de bijbehorende kosten. Indien gewenst, nodig ik jullie uit voor een persoonlijke kennismaking waarbij we de offerte samen kunnen doornemen en ik verdere toelichting kan geven.

3. Kennismaking:

Tijdens onze kennismaking bespreken we niet alleen de details van de offerte, maar kijken we ook hoe ik jullie het beste kan ondersteunen bij een mogelijke overstap.

4. Bijwonen Algemene Ledenvergadering (indien nodig):

In de meeste gevallen zal de beslissing om mij aan te stellen als nieuwe beheerder moeten worden besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de VvE. Indien nodig ben ik hierbij aanwezig, zodat ik ook eventuele vragen van de leden kan beantwoorden. Ook kan ik meedenken over de samenstelling van de ALV-agenda.

5. Start van het Beheer:

Na mijn benoeming als nieuwe beheerder zal ik afspraken maken met het bestuur, zoals hoe betalingen worden gedaan en hoe verzoeken voor reparaties worden afgehandeld. Een van mijn eerste taken omvat een evaluatie van de lopende administratie en indien nodig, het opschonen daarvan. Op deze manier creëren we een solide basis voor verder beheer.

Overstappen van VvE Beheerder
Overstap service van VvE beheerder

Eerste vergadering

De beslissing om een nieuwe beheerder aan te stellen, moet tijdens de ALV worden genomen. Het is echter mogelijk dat het huidige bestuur al mandaat heeft gekregen van de ALV, waardoor een aparte ALV niet nodig is voor de aanstelling van een nieuwe VvE-beheerder.

Als een ALV vereist is, bied ik graag mijn ondersteuning aan in dit proces, van het opstellen van de agenda tot het bijwonen van de ALV zelf. Voor deze diensten breng ik geen kosten in rekening, omdat het kan voorkomen dat de andere eigenaren niet akkoord gaan.

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier om een mogelijke overstap van beheerder te bespreken.

Ik ben flexibel en over het algemeen goed bereikbaar. Ik streef ernaar om binnen 24 uur contact met jullie op te nemen. Aarzel niet om eventuele vragen te stellen, ik help jullie graag verder. Als jullie de voorkeur geven aan een andere vorm van contact, ben ik ook telefonisch en via WhatsApp bereikbaar.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 0410 203
E-mail: info@optimobeheer.com

WhatsApp
Social media

Veelgestelde vragen VvE

Om alles overzichtelijk te maken hebben we onze meest gestelde vragen hieronder beantwoordt.

Ik hecht altijd veel waarde aan een open communicatie, reageer snel en zorg dat ik goed bereikbaar ben voor mijn relaties. Daarnaast vind ik het belangrijk om regelmatig op locatie aanwezig te zijn, zodat ik persoonlijk kan overleggen met bewoners en bestuurders. Deze persoonlijke aanpak staat bij mij centraal. Om dit te kunnen garanderen, beheer ik bewust enkel een selecte groep klanten. Zo kan ik de kwaliteit van mijn dienstverlening altijd 100% waarborgen.

 

Wat als je wegvalt? Jij bént OPTIMO! Het grootste deel van mijn tijd zit ik veilig achter mijn laptop en is de kans klein dat ik langdurig wegval. Desondanks zit een ongeluk in een klein hoekje. Geen zorgen, hier heb ik rekening mee gehouden. Het financiële beheer blijft gewoon doorgaan en als aanspreekpunt stapt een partij in waarmee ik samenwerk. Zo heb je de voordelen van een groot bedrijf, maar vooral de intimiteit van een kleine onderneming.

 

Mijn werkwijze is dat niet alleen ikzelf als VvE-beheerder, maar ook één of meerdere bestuursleden toegang hebben tot de VvE-bankrekeningen. Zo word er een financieel gezonde situatie gecreëerd en is alles transparant.

Het gebied dat ik beheer ligt grofweg tussen Amsterdam, Utrecht en Delft. Ik ben gevestigd Noordwijkerhout en kies er bewust voor niet een te groot gebied te bestrijken. Op deze manier kan ik altijd snel ter plaatse zijn wanneer dat nodig is.

 

Als er binnen de VvE een geschil of probleem ontstaat, ben ik beschikbaar om te bemiddelen en te helpen bij de oplossing. Mijn doel is om conflicten constructief aan te pakken en te zorgen voor een harmonieuze werkomgeving binnen de VvE.