Servicegericht

Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit service, dit is onze garantie!

Eerlijk

Wij werken met transparante offertes zodat u exact weet wat u te wachten staat.

Professioneel

Wij beschikken over vakmanschap met een goede dosis passie voor het vak.

Servicegericht

Wij hechten waarde aan een hoge kwaliteit service, dit is onze garantie aan u!

Eerlijk

Wij werken met transparante offertes zodat u exact weet wat u te wachten staat.

Professioneel

Wij beschikken over vakmanschap met een goede dosis passie voor het vak.
Previous slide
Next slide

Alles wat je moet weten over de VvE:

15

sep

VvE bestuur

Wat is VvE bestuur? Hoe is dit anders dan VvE beheer, en kan je VvE bestuur uitbesteden? In deze blog geef ik antwoord op de vragen, en leg ik uit hoe ik jouw VvE bestuur kan ondersteunen.

MEER LEZEN >>

 

15

aug

VvE verzekeringen. Hoe zit dat?

In een eerdere blog heb ik uitgelegd dat een VvE onder andere verplicht is om een aantal verzekeringen af te sluiten. Als VvE beheerder mag ik niet adviseren en bemiddelen in verzekeringen, omdat ik daar niet de juiste certificeringen voor heb. Omdat ik jou als VvE lid écht wil ontlasten, ben in een samenwerking aangegaan met een assurantiekantoor, dat hier wel de juiste mensen voor in dienst heeft. Maar hoe zit dat precies? Hoe weet je welke VvE verzekeringen nodig zijn, en wat zijn de risico’s als je géén VvE verzekeringen hebt? Die vragen ga ik beantwoorden in deze blog.

MEER LEZEN >>

 

3

jul

VvE administratie? Kun je dat zelf doen?

Het op orde houden van de financiële administratie, het bijhouden van ledengegevens en het organiseren van vergaderingen. Dit zijn allemaal taken die deel uitmaken van de VvE administratie. Wat houden deze taken in en zijn dit zaken die je moet uitbesteden, of kan je ze ook zelf verzorgen? We verkennen de opties is deze blog.

MEER LEZEN >>

 

4

jun

Is een VvE verplicht

Is het hebben van een VvE verplicht? Waarom dan? En waar moet zo’n VvE allemaal aan voldoen? Ik leg je uit waarom een VvE verplicht is en wat de verplichtingen zijn van een VvE.

MEER LEZEN >>

 

7

mei

MJOP laten opstellen – Hoe werkt het? Alles dat je moet weten!

Een MJOP opstellen is een belangrijk proces. Maar hoe doe je dat, een MJOP opstellen? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Ik leg het je uit in deze blog.

MEER LEZEN >>

 

1

apr

MJOP, wat houdt het in?

Het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan, of het MJOP, is één van de verantwoordelijkheden van een VvE. Maar wat is het nu eigenlijk? In deze blog leggen wij u uit wat een MJOP is, waarom het nodig is, en laten wij een voorbeeld MJOP zien.

MEER LEZEN >>

 

Advies nodig? Daar maak ik graag tijd voor!

Laten we kennismaken.