Servicegericht

Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit service, dit is onze garantie!

Eerlijk

Wij werken met transparante offertes zodat u exact weet wat u te wachten staat.

Professioneel

Wij beschikken over vakmanschap met een goede dosis passie voor het vak.

Servicegericht

Wij hechten waarde aan een hoge kwaliteit service, dit is onze garantie aan u!

Eerlijk

Wij werken met transparante offertes zodat u exact weet wat u te wachten staat.

Professioneel

Wij beschikken over vakmanschap met een goede dosis passie voor het vak.
Previous slide
Next slide

Alles wat je moet weten over de VvE:

7

mei

MJOP laten opstellen – Hoe werkt het? Alles dat je moet weten!

Een MJOP opstellen is een belangrijk proces. Maar hoe doe je dat, een MJOP opstellen? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Ik leg het je uit in deze blog.

MEER LEZEN >>

 

1

apr

MJOP, wat houdt het in?

Het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan, of het MJOP, is één van de verantwoordelijkheden van een VvE. Maar wat is het nu eigenlijk? In deze blog leggen wij u uit wat een MJOP is, waarom het nodig is, en laten wij een voorbeeld MJOP zien.

MEER LEZEN >>

 

3

mrt

Een slapende VvE, wat nu?

Er zijn meer dan genoeg VvE’s die niet goed functioneren. Deze VvE’s noemen we “slapende VvE’s”, en ze kunnen een hoop vervelende gevolgen hebben. Wat zijn deze gevolgen, hoe kunt u uw slapende VvE activeren, en wie kan u hierbij helpen? In deze blog leggen wij u uit wat er gebeurt bij een slapende VvE, en geven wij een stappenplan om uw VvE weer te activeren.

MEER LEZEN >>

 

3

feb

VvE beheer uitbesteden? Alle voordelen op een rijtje!

Veel mensen krijgen te maken met een Vereniging van Eigenaars, maar niet iedereen weet hoe ze hiermee om moeten gaan. VvE beheer uitbesteden kan een goede oplossing zijn voor alle VvE’s die het moeilijk vinden om zelf hun VvE beheer te regelen. Wij geven u alle voordelen van het uitbesteden van uw VvE beheer, zodat u de beste keuze kunt maken.

MEER LEZEN >>

 

5

dec

Wat er allemaal komt kijken bij een VvE vergadering

Van het oplossen van praktische zaken rondom de leefbaarheid van een appartementencomplex of woning tot financieel beheer. Het VvE beheer heeft een belangrijk takenpakket. Het VvE beheer krijgt verschillende rechten om deze taken uit te voeren en de belangen van alle bewoners te behartigen. Maar hiertegenover staat dat het VvE beheer ook enkele plichten heeft. Één daarvan is een jaarlijkse VvE vergadering. Wat deze verplichting precies inhoudt, vertellen wij u in deze blog!

MEER LEZEN >>

 

15

nov

Wat zijn de verplichtingen van de VvE?

Het VvE beheer heeft een belangrijk takenpakket: van financieel beheer tot het oplossen van praktische zaken rondom de leefbaarheid van een appartementencomplex of woning. Om deze taken uit te voeren en de belangen van alle bewoners te behartigen, krijgt de VvE verschillende rechten. Maar zoals bij veel rechten, komen daar ook verplichtingen bij kijken. Wat deze verplichtingen zijn, vertellen wij u in deze blog!

MEER LEZEN >>

 

Advies nodig? Daar maak ik graag tijd voor!

Laten we kennismaken.